Carnaval 2020

Vrijdag 21 februari Kindercarnaval!

De start van de optocht is om 09:00uur vanaf de Walburgisschool. Daarna is het groot feest in het Gildegebouw waarbij iedereen welkom is! Samen met Prins Levi de 1ste en zijn adjudanten Wiebe en Tuur gaan wij er een fantastisch feest van maken!

De optocht eindigt bij het Gildegebouw en hierna kan het Kindercarnaval losbarsten. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes zijn ook allen van harte welkom.

Zondag 23 februari Carnaval Zondag!

De Carnavalsoptocht begint om 15:11uur bij Prinses Femke de 1ste! (Mariakapel Emmerikseweg, opstellen vanaf jonkerstraat richting Emmerikseweg)

NIEUW in Netterden! Ode aan de Prinses
Dit jaar zullen we de carnavalszondag in een iets ander (carnavals)jasje steken. Het thema van de dag: ‘Ode aan de Prinses’. We trappen deze dag af thuis bij Prinses Femke I, aan de Emmerikseweg 18, om 14:11uur. Dus we starten niet bij het Gildegebouw, zoals je gewend bent, maar bij Femke thuis! Kom dus allen verkleed en met je versierde wagen naar Femke’s huis! Iedereen is hierbij van harte welkom! Tussen 14:11 – 15:11 is er tijd voor gezelligheid en een drankje, om 15:11uur starten wij de optocht richting het Gildegebouw.

Voor de kinderen hebben we daar een spannende speurtocht met een leuke prijs, en daarnaast is er ruimte voor een lekker drankje. Na ongeveer een uurtje zullen we met z’n allen door het dorp richting de Bouw trekken.

Hier is het tijd voor feest met DJ Marco! Uiteraard is er volop gezelligheid, de prijsuitreiking en een optreden van onze Dansgarde.

Wil je meedoen aan de optocht op zondag? Leuk! Schrijf je dan hier in >
Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Tijdens de carnaval en Verlichte Halfvastenoptocht worden er foto’s en filmpjes gemaakt. Mocht er een video of foto op het net verschijnen waar je bezwaar tegen hebt, meld het en wij verwijderen deze direct.